Datorită multiplelor şicanări ale securiştilor de pe Facebook şi de pe VK, probabil că aceeaşi ticăloşi se ocupă de postările noastre, am hotărât să postez direct pe serverul meu. Asta pănă îmi vor interzice şi acest website Oameni buni sunteţi văduviţi de informaţie şi asta într-un mod grosolan, grotesc. Am crezut că am avea alternative la informare şi m-am bazat pe VK. Am încărcat filmul pe VK, acelaşi film de 1 oră 36 minute, înregistrare a întâlnirii din 2022-07-05 care pe Facebook sa fost tăiat la 23 minute, l-a încărcat pe VK, în bune condiţii şi complet, verificat iar, în dimineaţa următoare era tot la 23 minute şi acolo. Vă este clar?

 

< >

 
Ceea ce găsiţi în acest capitol sunt înregistrări, ale discuţiilor de seară cenzurate de securiştii internetului. Sper să nu-mi atace derverul.

Discuţiile sunt libere şi se desfăşoară în fiecare seară, în bune condiţii, problema este cu distribiurea înregistrărilor care ne sunt trunchiate în mod vădit pentru ca informaţiile să nu ajungă la cei interesaţi.

 

Această secțiune este dedicară înregistrărilor emisiunilor discuţiilor de seară. Sunt foarte multe informaţii care deranjează oculta mondială. Minciuna este lucitoare şi trebuie să acopere adevărurile. Noi încercăm să le arătăm lumii.

 
Email Facebook LinkedIn vk Print Twitter