to the English version

Trăim vremuri grele. Statisticile, la nivel planetar, arată o creştere alarmantă a bolilor de orice fel. Apar boli noi. V-aţi pus vreodată problema că, de fapt nu sunteţi bolnavi?. Ar fi cazul să o puneţi cu foarte mare seriozitate şi fără idei preconcepute.

 

Boli moderne. Nu sunteţi bolnavi, sunteţi arşi - arsura nu este boală!

 

Am tot stat în cumpănă cum să denumesc această pagină. Titlul iniţial trebuia să fie „dezinformare”. Dar şi dezinformarea poate fi socotită o boală, iar eu cred, că este una dintre cele mai periculoase boli ale omului modern. Aici am să vorbesc de câteva legende prezente zi de zi în viaţa noastră. A rămâne conectaţi în interiorul dezinformării din acele legende înseamnă să fii în continuare în pericol. Dezinformarea vă dezarmează în lupta cu boala. Este foarte periculoasă deoarece vă întârzie în aflarea remediului pentru boală. Unii dintre voi nu vor avea şansa să mai ia nici o măsură deoarece boala aceasta nu iartă. Veţi vedea în cele ce urmează de ce este nocivă această dezinformare.

Nu sunt nebun. Am doar o gândire analitică şi foarte limpede. De aceea le arunc mănuşa la medici. Să vină să-mi combată logica. Abia aştept. Eu am făcut experienţe care, nici nu visează ei, că se pot face. Experienţe simple la care nu-i duce mintea lor îmbâcsită de prostii. Acestea sunt cele mai eficiente şi cele mai adevărate. Le puteţi repeta şi voi. Deci, haideţi să demolăm pe rând câteva legende.

Eu am să spun o frază şi după aceia voi înşira argumentele care susţin această frază, după care doresc să fiu combătut. Dar tot aşa, cu logică şi cu lucruri simple şi palpabile de către toată lumea. Nu trimiteţi oamenii în cosmos când ei nici pe Pământ nu ştiu să meargă

 

<< Înapoi la bază la lista de articole

 

Dacă doreşti clarificări sau ai nevoie de informaţii suplimentare...Contactează-ne...