to the English version

Știința ne dă în mână armele să luptăm cu aceia care poluează. Datele statistice sunt la îndemâna tuturor, dar trebuie să știi cum să le folosești. Mie morții îmi vorbesc. Nu vă speriați, nu am înnebunit, statisticile deceselor bolnavilor și cauza morții acestora, în diferite țări, sunt niște lucruri foarte folositoare. Dar fiți foarte atenți, statistica este groaznică pe numărul de bolnavi vii. Aici este studiat numai eșantionul celor morți nu al celor care se chinuie, în lupta cu bolile inventate, și care este mult mai mare.

săgețile triple sunt pentru navigarea între documente, cele două carusele de imagini sunt identice, dar funcționează independent, pentru a putea face comparație între grafice, iar sub grafice găsiti datele primare și explicații

<<< >>>

 

<< înapoi la selectie la lista de articole

 

Aceste rezultate sunt obținute cu mijloacele modeste, pe care le am la ora actuală, dar cu foarte multă știință. Vă dați seama ce le pot face dacă am resurse financiare? Probabil de aceea nu am. Aș fi prea periculos pentru acei poluatori. Dumnezeu să ne ajute că grele și curioase vremuri trăim.

Aici sunt datele primare. Deocamdată țin secretă sursa, spun doar că este un website pe internet.

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF.